top of page

 PROGRAMMA

Inschrijven -  juni t/m 1 oktober 2021 

Studentondernemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar startpunt@windesheim.nl.* Inschrijven kan door vervolgens het inschrijfformulier in te vullen wat die je hierna toegestuurd krijgt. Wanneer dit inschrijfformulier samen met een compleet Business Model Canvas aangeleverd wordt zal de studentondernemer op de deelnemerslijst worden geplaatst.

Selectie van 12 deelnemers -  4 en 5 oktober 2021

De jury bestaat uit: Gerrit Kuipers, Saskia Kwast en Miriam Veenstra. Zij zullen uit de inzendingen van studentondernemers een lijst van 10-12 genomineerde studentondernemers maken. Dit wordt bekend gemaakt op 4/5 oktober 2021. 

 

Pitchtraining voor alle deelnemers -  12 oktober 2021 (LIVE op Windesheim)

Deadline inleveren bedrijfsvideo's - 21 oktober 2021

De genomineerden gaan een video maken van hun bedrijf. Deze video's worden geplaatst op YouTube. Degene die hier de meeste likes voor weet te werven wint de publieksprijs. Deze prijs geeft je toegang tot deelname tot pitchen voor de vakjury. 

Social media contest -  25 oktober tot 1 november 2021

Op basis van de video's wordt een social media campagne gestart van 25 oktober tot 1 november. De best scorende studentondernemer hierop wordt in ieder geval geplaatst in de finale van 11 november 2021. Hiernaast worden op 2 november 2021 nog 5 anderen gekozen door de jury die door mogen gaan naar de finale. 

Overige belangrijke data:

  • Donderdag 11 november grote finale Windesheim’s Beste

    • van 16:30 - 18:30 laten de genomineerde studentondernemers hun oorspronkelijke video van 1 minuut zien, houden een pitch van 3 minuten en beantwoorden vragen van de vakjury gedurende 4 minuten.

*Studentondernemers mogen zich ook met een team van maximaal 4 personen inschrijven met hetzelfde idee. 

bottom of page