top of page

Winnaar Topondernemersbokaal 

MIKE VAN DE STREEK  WINT MET STREETSKILLS DE WINDESHEIM TOPONDERNEMERSBOKAAL 2021

 

Vanaf donderdag 11 november mag Mike van de Streek zichzelf winnaar noemen van de Windesheim Topondernemersbokaal 2021. Hij heeft gewonnen van vijf andere finalisten, die net als Mike afgelopen donderdag hun eigen onderneming pitchten aan de vijfkoppige jury op Windesheim.

“Op veel fronten een heel sterk concept met een sterke maatschappelijke betrokkenheid en een bewezen resultaat” vertelt de jury. Mooie complimenten voor Mike van de Streek.

De juryleden waren Manuela Krul Mancinelli van Krul Solutions, Hilco de Roo van Jortt.nl, Ali Ben Daoued bestuurslid van het MKBRegioZwolle en advocaat bij De Haan advocaten, Maiko Alberink, private banker bij ABN Amro MeesPierson en Peter Zwartscholten adviseur startups bij Startershuis Doen en Avedis.

Mike van de Streek gaat er vandoor met prachtige prijzen, een startkapitaal van €500,-  één jaar gebruik van online boekhoudpakket van Jortt, een jaar gratis lidmaatschap bij de Maatschappij Departement Zwolle en meer. Voor alle zes finalisten is er een marketing en social mediatraining.

Maar ook de andere finalisten hebben een mooie presentatie gegeven over hun eigen onderneming. Alle finalisten zijn studenten aan Hogeschool Windesheim, zowel van locatie Almere als Zwolle, die studeren combineren met het runnen van hun eigen onderneming. Afgelopen weken zijn zij al ontzettend druk geweest met de voorbereidingen. Samen met nog elf anderen waren zij in de race voor de Windesheim Topondernemersbokaal. De selectie voor de finalisten bestond uit een juryoordeel en uit een social mediacampagne. De finalisten van de Windesheim Topondernemersbokaal 2021 waren:

Thijs Peter Dahler van E-Menu,

Steven van der Weerd van Tempovino wijnen,

Mikal Banger & Kabi Iskander van Hobbre,

Vincent Lam van DigiBeelden,

Yasin Albostanli van My Halal Sweets.

De Windesheim Topondernemersbokaalavond – het podium voor studentondernemers - werd verzorgd door Windesheim Centre for Entrepreneurship en gehost door de ervaren host mr. Anne Velema.

Van iedere finalist werd als eerste de promovideo van hun bedrijf getoond. Hierna was er ruimte voor de finalist om te pitchen. Halverwege het programma was er een intermezzo van alumnus Jim Bisschop die zijn startup ervaringen vanuit zijn bedrijf Upzwam deelde.

Na elke presentatie was er gelegenheid aan de jury om vragen te stellen. Na de laatste pitch trok de jury zich terug om in beraad te gaan en kon het publiek even de benen strekken.

 

De Windesheim Topondernemersbokaal is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week (GEW) Regio Zwolle. In de week van 11 tot en met 20 november zijn masterclasses, bootcamps en inspirerende workshops te volgen. Tijdens de GEW Regio Zwolle staat ondernemerschap en ondernemendheid wereldwijd centraal. Er worden in deze week verschillende activiteiten georganiseerd, die toegankelijk zijn voor alle studenten in de Regio Zwolle. (Bron: www.gewregiozwolle.nl/). Zo vindt woensdag 17 november de Ondernemersparade plaats.

Voor de mensen die niet aanwezig konden zijn hebben we de wedstrijd gelivestreamd via Teams live.

WINNAAR Mike van de Streek Streetskills.jpg
bottom of page