Winnaars .jpg

Winnaar Topondernemersbokaal 2020 

RENÉ DAATSELAAR BAARSLAG WINT TOPONDERNEMERSBOKAAL 2020

Vanaf donderdag 19 november mag René Daatselaar Baarslag zichzelf winnaar noemen van de Windesheim Topondernemersbokaal 2020. Hij heeft gewonnen van vijf andere finalisten, die net als René Daatselaar Baarslag afgelopen donderdag hun eigen onderneming pitchte aan de jury op Windesheim Almere.

“Een heel charmant oplossing voor een heel herkenbaar probleem”, vertelt de jury. Mooie complimenten voor René. De juryleden waren Manuela Krul Mancinelli van Krul Solutions uit Almere, Hilco de Roo van Jortt.nl, Luc Lenferink van Uw Onderhoudspartner Lenferink en bestuurslid van het MKB en Bart Jeurnink van Kennispoort Zwolle en adviseur van het MKB Zwolle.


René Daatselaar Baarslag gaat er vandoor met prachtige prijzen. Een greep uit het hele prijzenpakket: Een driedaagse studiereis naar een StartUp Hub Europa of Rotterdam, een startkapitaal van €500,- en één jaar gebruik van het starterspakket ABN Amro en het online boekhoudpakket van Jortt. Voor alle zes deelnemers is er een lidmaatschap beschikbaar gesteld door het MKB Zwolle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Maar ook de andere finalisten hebben een mooie presentatie gegeven over hun eigen onderneming. Alle finalisten zijn studenten aan het Windesheim, zowel Almere als Zwolle, die studeren combineren met het runnen van hun eigen onderneming. Afgelopen weken zijn zij al ontzettend druk geweest met de voorbereidingen. Afgelopen dinsdag hebben zij te horen gekregen dat zij gekozen waren als finalisten voor de Topondernemersbokaal. Samen met nog elf anderen waren zij in de race voor de Topondernemersbokaal. De selectie voor de finalisten bestond uit een juryoordeel en uit een social media campagne, ook dat is nieuw dit jaar. De deelnemer die de meeste likes binnenhaalde was verzekerd van een plek in de finale.
 

De finalisten van de Topondernemersbokaal 2020 waren:

  1. Dilan Kalender met Mijn Smaak

  2. Stephan Veenhuijzen – Adventure Vans

  3. Daisy Nieuwenhuizen en Bianca Goes – Rots en Water

  4. Yigit Ispir – Zwolsche Zwammen

  5. Steven Kapitein en Teun Grotenhuijs – Kruisdraad Ingenieurs

 

De tweede plaats was voor Dilan Kalender en de derde plaats voor Daisy Nieuwenhuizen en Bianca Goes.