top of page

Coaches

Iedere finalist heeft zijn eigen coach. Deze coach begeleidt de finalisten naar de finale op 14 november. 

Lisa Heethaar - fotograaf Ingeborg Lukki

Lisa Heethaar

Oprichter van DDOEN is Lisa Heethaar. Een nuchtere aanpakker, met een feilloos gevoel voor verhoudingen. Enthousiast, praktijkgericht en een échte verbinder. Als het nodig is laat ze een tegengeluid horen, want eigenwijs… is ze ook! Met haar krachtige intuïtie heeft ze aan een half woord genoeg. Ze schakelt snel en neemt met gemak de rol aan die op dat moment gewenst is. Ze heeft de touwtjes altijd stevig in handen en zorgt voor optimaal rendement. Dát is werkgeluk voor Lisa.

Jan-Waardenburg-1-340x270.jpg

Jan Waardenburg

Jan werkt als adviseur voor IJsselvliet Strategie & Realisatie. Zoals de naam al doet vermoeden ondersteunt IJsselvliet Strategie & Realisatie organisaties bij het scherpstellen van hun strategie en het behalen van de doelen die daarbij horen. Het gaat daarbij om focus; echt kiezen wat je doet als organisatie, plus het inrichten van de organisatie op een manier die daar bij past. Jans rol daarin is enerzijds het begeleiden bij het maken van keuzes. Daarnaast heeft Jan een achtergrond en specialisatie in HR, waar vanuit Jan ondernemers adviseert over de vraag hoe zij kunnen zorgen voor medewerker die passen en presenteren. 

Gijs Jan.png

Gijs Jan van Heusden

Gijs Jan is al jaren werkzaam bij Hogeschool Windesheim. Gijs Jan is momenteel docent Sales & Salestrainer. Hij verzorgt trainingen aan 1e en 3e Hbo Commerciële economie studenten. Daarnaast benadert, adviseert en begeleidt Gijs Jan (potentiële) klanten en onderhandelt hij over de levering van producten/diensten binnen de mogelijkheden van Hogeschool Windesheim. 

Als businesscoach bij Windesheim Centre for Entrepreneurship heeft hij ervaring met het begeleiden van studenten in hun eigen bedrijf binnen de onderwerpen Business Model Canvas, Sales en Marketing.

Frans Werkhoven.jpg

Frans Werkhoven

Frans Werkhoven is een ervaren coach die je met beide benen op de grond houdt. Hij stelt kritische vragen en laat je in je eigen spiegel kijken, zet je aan het denken en geeft handvatten om vervolgstappen te zetten. Hij heeft zowel oog voor strategische lijnen als detail. Ervaring in marketing, innovatie en marktonderzoek en heeft een regionaal netwerk waar je mogelijke partners kunt vinden

Baltjes.jpg

Hans Baltjes

‘’Doe of doe niet, er is geen proberen… ‘’ is een uitspraak van Yoda uit Starwars en deze past heel goed bij Hans Baltjes die werkte bij familiebedrijven, zorginstellingen en nu in het beroepsonderwijs. De combinatie van business en onderwijs heeft voor hem bijna iets magisch en hij beweegt zich dan ook bij voorkeur op het scheidingsvlak van beide werelden. Vooral om ze samen te brengen. Veranderen is zijn stiel waarbij vernieuwen de voorkeur heeft boven verbeteren. Dagelijks werkt Hans o.a. aan meer sturing en zeggenschap voor én door studenten over hun eigen leren via het Windesheim Business College.

bottom of page